Megjelent a Szak- és Felnőttképzés első, bemutató lapszáma

Hosszú szünet után 2012 őszén újraindult a szakképzéshez és a felnőttképzéshez kapcsolódó szaklapok kiadása. A Szak- és Felnőttképzés című lap két korábbi folyóirat, a Szakoktatás és a Felnőttképzés utódjaként jelenik meg. A szaklapot a Nemzeti Munkaügyi Hivatal adja ki évente tíz alkalommal. Az ismeretterjesztő kiadvány a szak- és felnőttképzés aktuális eseményeiről számol be riportokkal, tudósításokkal, rövid elemzésekkel. A szerkesztők a lapot a képző intézményeknek, azok munkatársainak, fenntartóinak, illetve a képzésben résztvevőknek ajánlják.
Az első szám kiemelt témája a megújult Országos Képzési Jegyzék. A bemutató szám ingyenesen letölthető innen: https://www.nive.hu/Downloads/szakkepzesi_szolgaltatas/Folyoiratok/DL.php?f=Szak_es_Felnottkepzes_2012_01.pdf
A lapot előfizetésben a Magyar Posta Zrt. Hírlap Üzletága terjeszti. Előfizethető az ország bármely postáján, és a kézbesítőknél, valamint megrendelhető a hirlapelofiztes@posta.hu e-mail címen és telefonon a 06 80 444 444-es telefonszámon. Ára 450 Ft.
Forrás: https://www.nive.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=396&Itemid=107