Pályázat felnőttképzési tanulmányok megjelentetésére  

A Magyar Pedagógiai Társaság (MPT) Felnőttképzési Szakosztálya a Társaság fennállásának 125. évfordulója alkalmából pályázatot hirdet felnőttképzési témájú írások megjelentetésére. Határidő: 2016. május 31. 

A korábban több évtizedes múlttal rendelkező Felnőttnevelési Szakosztály (korábban Felnőttképzési Szakosztály) az ünnepi év keretében egy felnőttképzési emlékkötet kiadását tervezi.

2016 május 31-ig lehet beküldeni azon írásokat, melyek az élethosszig tartó tanulás, benne a felnőttképzés aktuális nemzetközi és hazai történéseire, kihívásaira választ kereső innovatív kutatásokra, jeles személyekre, köztük a nemrég elhunyt jeles szakosztályi elnökre, Harangi Lászlóra reflektálnak. A szakosztály a felnőttképzést széleskörűen, az élethosszig tartó tanulás szellemében értelmezi, így várja a formális, a nem formális és az informális tanulás világát bemutató kisebb és nagyobb volumenű események, kutatások, nemzetközi és hazai projektek keretében született eredményekről szóló írásokat.

Az írásműveket e-mail levél csatolmányaként elektronikusan lehet megküldeni az mptiroda@gmail.com címre, 2016. május 31-ig.

Az írásművek terjedelme max. 20.000 karakter (12 p. betűméret, Times New Roman betűforma, másfeles sorköz), a Magyar Pedagógia c folyóirat szabályai szerinti közlésre előkészített formában.

A kötet megjelenésének tervezett ideje: 2016. szeptember.

A pályázatról bővebben: http://pedagogiai-tarsasag.hu/?p=8079