Pályázati információk szakképző intézményeknek első kézből: Leonardo információs nap Budapesten október 24-én

Szakmai feltöltődésre vágyik? Kipróbálna valami újat az óráin? Mit szólna egy olyan lehetőséghez, melynek segítségével kihozhatja tanítványaiból a legtöbbet, és komoly versenyelőnyt biztosíthat számukra a munkaerőpiacon?
Az Európai Bizottság Leonardo da Vinci programja számos egyszerű pályázati lehetőséget kínál a szakképző intézmények számára, melyek Önt és az Ön intézményét is hozzásegítik mindezek megvalósításához.
LEONARDO PÁLYÁZATOK SZAKKÉPZŐ INTÉZMÉNYEKNEK
A Tempus Közalapítvány információs napja
Időpont: 2012. október 24. 13:00-15:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1093 Budapest, Lónyay u. 31.

Click here to learn more

Milyen előnyöket kínál a Leonardo program?

  • A diákoknak: használható nyelvtudást, világlátást, új szemléletet, önállóságot, nemzetközi barátságokat, csapatszellem erősítését, jobb továbbtanulási vagy elhelyezkedési lehetőségeket, életre szóló élményt.
  • A tanároknak: szakmai tapasztalatcserét, módszertani megújulást, élményszerű tanítást, új kapcsolatokat, nemzetközi megerősítést, közösségi élményeket, motivációt.
  • Az intézményeknek: élő, bővülő nemzetközi kapcsolatokat, aktív diákokat és tanárokat, a pedagógiai vagy képzési program gazdagodását, a legfrissebb szakmai trendek megismerését, vállalati kapcsolatokat, elismertséget.

A Tempus várja szakképző intézmények, szakképzésben érintett egyesületek, szövetségek, vállalkozások, munkaadói, munkavállalói szervezetek, kamarák, pályatanácsadással foglalkozó szervezetek képviselőit.
A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges. Jelentkezni itt lehet online: http://www.tpf.hu/pages/event/index.php?page_id=684